Palo Verde College Comprehensive Educational Plan

Ad hoc CEP Task Force Meeting #5 Thursday, January 16, 2025 9-11am, via Zoom

AGENDA

TIME	TOPIC	Discussion Lead
9:00	Welcome	Clint Cowden and Sarah Frid, Task Force Co-Chairs
9:05	CEP Project Update	Dr. Lori Bennett
9:10	Presentation Overview and Participation Summary	
9:15	Presentation: Focus Group and Community Forum Overarching Themes and Recommendations Part 1 (25 min)	
9:40	Breakout Session – Discussion (15 min)	
9:55	Group Discussion (10 min)	
10:05	Presentation: Focus Group and Community Forum Overarching Themes and Recommendations Part 1 (25 min)	
10:30	Breakout Session – Discussion (15 min)	
10:45	Group Discussion (10 min)	
10:55	Closing and Next Steps	

Overview of the PVC EMP Process and Timeline

Project Outline	Activities	Timeline	
Step 1	Preparation and Discovery	April-October 2024	
Step 2	Analyze, Interpret, and Reflect	July 2024-February 2025	
Step 3	Innovate, Aspire, & Goal Setting CEP Final Draft & Planning Documents	February-March 2025	
Step 4	College Review and Board Approval	April-July 2025	
New CEP	Collegewide implementation	August 2025	